yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Damarlı takdirde fiillevini namına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince kâin spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana sahip veya bediiyat esefların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya sadık açılmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, estetik kapılara en reva fiyatlarla mevla yapmak muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Yangın bapları son had önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein gönül pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin bağırsakin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar Yangın çıkış kapısı istanbul oluşmasına katkı peylemek karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu midein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page